ICTInfrastructuur


Een solide ICT-infrastructuur is de basis van elke bedrijfsvoering. Het samenhangende geheel van pc's, laptops, servers, netwerkkabels, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard telefoon- en internetverbinding moet op orde zijn om te presteren.

Als het kloppende hart van uw organisatie zorgt de ICT infrastructuur ervoor dat alle medewerkers effectief, efficiënt en locatieonafhankelijk kunnen werken. Unicomm is niet alleen architect van uw nieuwe ICT-infrastructuur, maar kunnen deze ook bouwen en onderhouden.

Met diensten zoals preventief beheer, Backup Online en beheer van telefonie en VoIP kunt u erop rekenen dat uw ICT infrastructuur op elk moment in optimale staat verkeert. Zo kunt u blijven focussen op uw core business en regelt Unicomm de rest!


Meer infoCloud


Unicomm maakt de productiviteit op een veilige manier gemakkelijker voor iedereen. Vandaag de dag zijn er eindeloos veel mogelijkheden om locatieonafhankelijk en device onafhankelijk (samen) te werken met behulp van de Cloud.

Werknemers verbinden op nieuwe manieren, juist dat doet Microsoft Office 365. Elke gebruiker krijgt alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office, samen met de kracht van de Cloud. Samenwerken in real-time, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Beschikbaarheid van e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, op kantoor of onderweg. Dit virtuele kantoor is Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Mobiele Werken.

Microsoft Office 365 is ontworpen om te werken met de software, apparaten, telefoons, en browsers die al in je bezit zijn. Dit geeft uw werknemers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie en productief te blijven met behoud van veiligheid en uw bestaande business applicaties.

Dit betekent dat er voor u of uw medewerkers geen noodzaak is om nieuwe software en andere tools te leren. Het is dezelfde Microsoft Outlook en Microsoft Office-toepassingen die u dagelijks gebruikt . Nu beschikbaar gesteld door Microsoft Cloud Services en Unicomm.Printing


Vandaag de dag is een slimme printomgeving een belangrijk onderdeel van de werkplek. Niet alleen de multifunctionele taken waaronder printen, kopiëren, faxen en scannen in kleur en zwart/wit is tegenwoordig gewenst, maar ook mobiel printen, follow-me-printing en direct scannen in softwarepakketten wordt steeds vaker vereist.

Door jarenlange achtergrond in het vakgebied kan Unicomm haar expertise aanwenden om u van het beste advies en de beste deal te voorzien. Tevens is het mogelijk om op te treden als onafhankelijk consultant bij uw inkoopproces.

De voordelen van Printing van Unicomm:
  • Optimalisatie werkprocessen
  • Onafhankelijk advies
  • Integratie met mobiel werken
  • Inkoopconsultatie

Unicomm is leverancier van Konica Minolta, Canon, Samsung en HP.


Meer infoMachine-2-Machine (M2M) &
Internet of Things (IoT)


Machine-2-Machine (M2M) en IoT (Internet of Things) zijn vernieuwende diensten die op afstand informatieoverdracht mogelijk maakt tussen verschillende machines en apparaten. U kunt dus uw apparaten, machines en andere systemen beheren zonder op de fysieke locatie aanwezig te zijn. Hiermee wordt een snellere informatievoorziening gerealiseerd, die kansen biedt om goedkoper en veiliger te communiceren.

Met onze groepsdatabundel kunt u in alle EU landen gebruik maken van M2M. Daarbij heeft u de mogelijkheid om het datategoed onderling te delen. Dankzij ons multi-provider netwerk wordt er op locatie automatisch afgestemd op het netwerk met het beste bereik. Hierdoor heeft u dus altijd de garantie van de best mogelijke verbinding ter plaatse.

De voordelen van M2M van Unicomm:
  • Altijd en overal het beste netwerk, dankzij ons multi-provider netwerk
  • Eenvoudig beheer van apparaten op afstand
  • Beveiligde netwerkverbinding zowel vast als mobiel
  • Kostenverlagend
  • Duurzaam
  • Advies specifiek afgestemd op uw organisatie