Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan, en houdt hierbij rekening met de belangen van haar medewerkers of klanten, maar bijvoorbeeld ook ‘de maatschappij’ in algemene zin.

Ook Unicomm draagt hierin haar steentje bij door betrokken te zijn bij maatschappelijk activiteiten zoals sport, educatie en welzijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn sponsoring van sportverenigingen, schoolprojecten en goede doelen.


Unicomm

Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications.

Unified Communications is het proces waarbij alle communicatiemiddelen, communicatieapparatuur en media zijn geïntegreerd, zodat gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, en in realtime.

Het doel van Unified Communications is het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de menselijke communicatie door de processen te vereenvoudigen.

Unicomm is de afkorting van Unified Communications en staat voor de (IP) diensten welke Unicomm levert:

Telecom

Wilt u zorgeloos bellen? Kies dan voor Unicomm Hosted, een cloud-based flexibele, kostenbesparende, zeer stabiele vaste telefonieoplossing die u ook kunt koppelen aan uw softwarepakketten.

Daarnaast levert Unicomm, als businesspartner van o.a. KPN/Telfort/YES/Vodafone/T-Mobile/Tele2, mobiele en vaste (hosted) telefoniediensten met bijbehorende beheerdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diensten als Vast-Mobiel Integratie.

ICT

Als het kloppende hart van uw organisatie zorgt de ICT infrastructuur ervoor dat alle medewerkers effectief, efficiënt en locatieonafhankelijk kunnen werken.

Unicomm helpt u richting een zorgeloze toekomst met diensten zoals cloudmigratie, preventief beheer en backup online. Zo kunt u blijven focussen op uw core business en regelt Unicomm de rest!

Beveiliging

Laat uw bedrijf beveiligen door de intelligente camerasystemen van Unicomm. Door alles vanuit één centrale app te bedienen bent u altijd op de hoogte wat er in en rond uw bedrijf zich afspeelt.


Laat u ontzorgen door Unicomm, zodat u maximale focus kunt behouden op uw core business!


Partners