TelecomMobiele telefonie


Mobiele communicatie is vandaag de dag essentieel in het bedrijfsleven. Om gerichte focus te hebben op uw eigen business moet u goed bereikbaar zijn voor collega’s en klanten. Unicomm helpt u hierbij. Als specialist in zakelijke mobiele telefonie en als onafhankelijk partner van alle zakelijke netwerkproviders ontvangt u altijd het best passende aanbod voor uw bedrijf. Een aanbod dat volledig op de wensen en behoeften van uw organisatie is aangepast.

Als onafhankelijke leverancier van zakelijke mobiele telefonie is Unicomm een business partner van de netwerkproviders Yes Telecom, KPN Zakelijk, Telfort Zakelijk, Vodafone Zakelijk, T-Mobile Zakelijk en Tele2 Zakelijk.

Unicomm biedt u niet alleen de best passende telecomoplossingen voor uw bedrijf, maar wij combineren dit met jarenlange ervaring en expertise, lokale aanwezigheid en de uitmuntende service.

Of u nou behoefte heeft aan mobiele dataoplossingen, vast-mobiel integratie, mobiele telefonie abonnementen, hardware of accessoires; u kunt altijd terecht bij Unicomm!


Meer info


Hosted telefonie (VoIP)


Met Hosted telefonie staat er geen telefooncentrale meer op uw locatie. Uw telefoonlijnen komen te vervallen, maar u behoudt wel uw eigen telefoon- en faxnummers (indien gewenst). Op het Hosted platform zijn alle functionaliteiten van een telefooncentrale beschikbaar via een beveiligd netwerk.

De werkplekken worden voorzien van een geschikt telefoontoestel, welke worden aangesloten op uw datanetwerk. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunt u onderling gratis bellen. Met de Hosted telefonie oplossing van Unicomm ontvangt u een maandelijkse factuur die verrassend lager is dan u gewend bent.

U hoeft niet te investeren in een kostbare telefooncentrale. Een Hosted VoIP systeem maakt gebruik van een IP-netwerk om telefoongesprekken tot stand te brengen. Vaak is uw bestaande internetverbinding en computernetwerk genoeg om met Hosted Voice te werken.

Hosted Voice is flexibel en eenvoudig af te stemmen op de capaciteit van uw organisatie. U sluit een abonnement af per medewerker. Als uw bedrijf groeit, groeien de abonnementen gewoon met u mee. Daarbij heeft u een eigen accountmanager die alles voor u regelt.

Voordelen Hosted Voice:
 • Kostenefficiënt
 • Lagere investering
 • Flexibel
 • Zeer schaalbaar voor korte of lange periodes
 • Geen licentie- en onderhoudskosten voor de telefooncentrale
 • Altijd en overal bereikbaar
 • Vast-mobiel integratie mogelijk
 • Extra diensten modulair toe te voegen op gebruikers of groepsniveau
 • CRM-koppeling zonder grote investering

Met ons Hosted Voice platform zijn o.a. de volgende pakketten standaard te koppelen:


Vaste telefonie (PBX)


Hoewel de wereld steeds mobieler wordt, is een betrouwbare oplossing voor bedrijfscommunicatie op kantoor nog steeds essentieel. Unicomm helpt u hierbij, door het aanbieden van diverse vaste telefoniediensten van de hoogste kwaliteit.

Met onze vaste telefoniediensten bieden we maatwerkoplossingen aan die volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes binnen uw organisatie. Als onafhankelijke telecomleverancier adviseert Unicomm u altijd de beste provider en het juiste netwerk voor uw specifieke situatie.

Als business partner werkt Unicomm samen met de volgende providers van vaste telefonie, te weten: Telfort Zakelijk, Tele2 Zakelijk, Vodafone Zakelijk en KPN Zakelijk.

Tevens adviseert Unicomm of u beter kunt kiezen voor een fysieke telefooncentrale of een centrale in de Cloud.


Meer infoMobile Device Management


Bij Mobile Device Management (MDM) draait het om het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een bedrijf of organisatie in omloop zijn. Daarbij is er aandacht voor het beheer van de software (bijvoorbeeld updates en upgrades van apps), instellingen (configuratie) en gebruikersrechten en beveiligingsbeleid.

Zo is het mogelijk om een zogenoemde policy af te sluiten voor smartphones en tablets, die toestaan dat het toestel op afstand gewist of geblokkeerd kan worden. Bijvoorbeeld bij diefstal of verlies. Ook kunnen toestellen automatisch gesynchroniseerd worden via Active Directory, waar de rechten en instellingen van het bedrijfsnetwerk zich bevinden.

Veel oplossingen worden geboden in combinatie met een (online) beheermodule, waarin alle toestellen en het gebruik geanalyseerd kunnen worden. Hierin is het mogelijk de policies te maken en op toestel- of applicatieniveau updates en applicaties te beheren.

Sommige MDM-oplossingen worden lokaal (on premise) geïnstalleerd. Dit is bij de meeste oplossingen het geval. Daarnaast zijn er oplossingen via de cloud die aan populariteit winnen. Het voordeel hiervan is de bredere toegankelijkheid.

De voordelen van Mobile Device Management van Unicomm:
 • Gemakkelijk beheer van toegang en rechten
 • Afdwingen securitybeleid zonder het gebruiksgemak in de weg te staan
 • Bedrijfsinformatie blijft veilig
 • Rapportages, monitoring en realtime alerts instellen
 • Uw eigen content- en app-store inrichten
 • Remote support (bv wipen toestel)

Meer info