Telecom

Bellen met Teams (O365)

Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor vrijwel iedere organisatie. Het is de basis voor een goed contact tussen medewerkers, klanten en partners. Tegelijkertijd zijn medewerkers niet meer altijd in de buurt van een vast toestel, en werken ze wellicht (deels) vanuit huis. Dat vraagt om een telefonieoplossing die past bij een flexibele workforce. Dat is Bellen met Teams.

Lange tijd was de traditionele telefoniecentrale de basis voor een goede telefonische bereikbaarheid. Maar vaak past een dergelijke centrale niet meer bij de wensen en eisen van deze tijd. Bellen met Teams is het ideale alternatief. Hierbij krijgt u de volwaardige functionaliteit van een telefooncentrale, maar dan eenvoudig vanuit Microsoft Teams. Ook als medewerkers niet op de zaak werken.

Microsoft Business Voice

Bellen met Teams is gebaseerd op Microsoft Business Voice. Met deze clouddienst kunnen medewerkers overal gesprekken starten, aannemen en doorschakelen van en naar vaste en mobiele telefoons op het reguliere telefoonnetwerk. Het maakt daarbij niet uit of ze thuis, op kantoor of elders werken. Bovendien zijn ze zo altijd bereikbaar onder hetzelfde nummer, zowel thuis als op kantoor.

Voordelen van Bellen met Teams:

* Kosten besparen

Met Bellen met Teams bespaart u veel kosten. Zo hoeft u niet te investeren in een eigen telefoniecentrale, of dure onderhoudscontracten af te sluiten. Ook bespaart u op belkosten. Zo bellen medewerkers onderling gratis.

* Een omgeving voor alle communicatie (spraakoproepen, chat, videobellen)

Microsoft 365 Business Voice is naadloos geïntegreerd in Teams. Zo komen alle telefoongesprekken, online meetings en het berichtenverkeer samen in één applicatie.

* Beheers de bereikbaarheid

Met Bellen met Teams kunt u gesprekken eenvoudig automatisch doorschakelen of een wachtrij instellen. De voicemail is altijd en overal bereikbaar.

bellen met teams

* Eenvoudig op- en afschalen

Bellen met Teams groeit en krimpt met uw organisatie mee. Het toevoegen of verwijderen van medewerkers kan eenvoudig online.

* Werkt op alle toestellen

Met Bellen met Teams heeft u geen speciale telefoons nodig. Via de Microsoft Teams-app bellen medewerkers via desktop-, mobiele, web- en bureautelefoons.

* Behoud van bestaande 06-nummers

Wilt u gebruik blijven maken van bestaande 06-nummers? Met Bellen met Teams is dat geen enkel probleem.

* Meer weten?

Wilt u meer weten over Bellen met Teams? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Cloud Centrale (3CX)

De 3CX telefooncentrale is een volledig software gebaseerde telefooncentrale dat werkt met vrijwel alle standaard SIP telefoontoestellen. Met de 3CX telefooncentrale leveren wij u één totaaloplossing met alle denkbare functionaliteiten. Meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd maken gebruik van 3CX dat erkend is voor zijn innovatieve en geavanceerde technologieën.

3cx

Belangrijkste functionaliteiten:

 • Bedien uw centrale vanaf uw pc met 3CX Web Client
 • Één scherm voor al uw communicatie
 • Professioneel Call Management met het 3CX Switchboard
 • Eenvoudig (video)vergaderen met 3CX Web Meeting

De 3CX telefooncentrale wordt geleverd met gratis softwareapplicaties voor smartphones, Mac of Windows computers/laptops en tablets die volledig geïntegreerd zijn in het platform. Overal ter wereld kunnen gebruikers de 3CX telefooncentrale gebruiken alsof ze op kantoor fysiek aanwezig zijn. Niet alleen zijn alle oproepen naar kantoor kosteloos, maar medewerkers zijn altijd bereikbaar op het zakelijk nummer en laten altijd een professionele indruk achter.

Halveer uw telefoonrekening. Met de 3CX telefooncentrale kunnen bedrijven hun telefoonkosten verlagen met maximaal 80%, door gebruik te maken van WebRTC, gratis bellen naar externe toestellen en kantoren en het vervallen van de aantal vaste telefoonlijnen. Met de integratie van CRM krijgen medewerkers een klantnaam in plaats van een telefoonnummer in het scherm.

 • Besparen op gesprekskosten door het verlagen van mobiele en externe telefoondiensten
 • Geen extra licenties voor gebruikers, keuzemenu’s, groepen en voicemail
 • Weet wie u belt met CRM-integratie en verhoog van de klanttevredenheid
 • hefboomwerking bestaande hardware, bedrading en lage kosten open standaard hardware
3cx gold partner

Hosted telefonie (VoIP)

Met Hosted telefonie staat er geen telefooncentrale meer op uw locatie. Uw telefoonlijnen komen te vervallen, maar u behoudt wel uw eigen telefoon- en faxnummers (indien gewenst). Op het Hosted platform zijn alle functionaliteiten van een telefooncentrale beschikbaar via een beveiligd netwerk.

De werkplekken worden voorzien van een geschikt telefoontoestel, welke worden aangesloten op uw datanetwerk. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunt u onderling gratis bellen. Met de Hosted telefonie oplossing van Unicomm ontvangt u een maandelijkse factuur die verrassend lager is dan u gewend bent.

U hoeft niet te investeren in een kostbare telefooncentrale. Een Hosted VoIP systeem maakt gebruik van een IP-netwerk om telefoongesprekken tot stand te brengen. Vaak is uw bestaande internetverbinding en computernetwerk genoeg om met Hosted Voice te werken.

Hosted Voice is flexibel en eenvoudig af te stemmen op de capaciteit van uw organisatie. U sluit een abonnement af per medewerker. Als uw bedrijf groeit, groeien de abonnementen gewoon met u mee. Daarbij heeft u een eigen accountmanager die alles voor u regelt.

Voordelen Hosted Voice:

 • Kostenefficiënt
 • Lage investering
 • Flexibel
 • Zeer schaalbaar voor korte of lange periodes
 • Geen licentie- en onderhoudskosten voor de telefooncentrale
 • Altijd en overal bereikbaar
 • Vast-mobiel integratie mogelijk
 • Extra diensten modulair toe te voegen op gebruikers of groepsniveau
 • CRM-koppeling zonder grote investering

Met ons Hosted Voice platform zijn o.a. de volgende pakketten standaard te koppelen:

Vast-Mobiel Integratie

Vast-mobiel integratie is een flexibele dienst waarbij vaste en mobiele telefonie binnen uw bedrijf wordt geïntegreerd.

Integratie van vaste en mobiele telefonie zorgt ervoor dat medewerkers overal en altijd bereikbaar zijn. Op welk nummer ze ook gebeld worden, elk gesprek is zowel met het vaste of het mobiele toestel te beantwoorden. Daarbij kunnen medewerkers vanaf hun mobiele toestel bellen met een vast bedrijfsnummer en andersom. Dit is bijvoorbeeld een uitkomst voor medewerkers die thuiswerken of flexwerken.

Een belangrijk kostenbesparend aspect van vast-mobiel integratie is dat medewerkers onderling gratis kunnen bellen, zelfs wanneer ze bellen met het vaste toestel. Zo bereikt u maximale kostenefficiëntie en bereikbaarheid.

Voordelen Vast-Mobiel Integratie:

 • Bellen en gebeld worden met het vaste kantoortelefoonnummer
 • Flexibeler
 • Kostenefficiënt
 • Beter bereikbaar
 • Verkorte doorkiesnummers voor eenvoudig doorschakelen
 • Telefonische beschikbaarheid zien van collega’s
 • Adresboek van de organisatie op mobiel

Unicomm biedt als geaccrediteerd business partner diverse oplossingen aan op gebied van vast-mobiel integratie, waaronder KPN ÉÉN, Vodafone One en T-Mobile. Tevens leveren we vast-mobiel integratie oplossingen van 3CX en Uniworks.

Mobiele telefonie

Mobiele communicatie is vandaag de dag essentieel in het bedrijfsleven. Om gerichte focus te hebben op uw eigen business moet u goed bereikbaar zijn voor collega’s en klanten. Unicomm helpt u hierbij. Als specialist in zakelijke mobiele telefonie en als onafhankelijk partner van alle zakelijke netwerkproviders ontvangt u altijd het best passende aanbod voor uw bedrijf. Een aanbod dat volledig op de wensen en behoeften van uw organisatie is aangepast.

Als onafhankelijke leverancier van zakelijke mobiele telefonie is Unicomm een geaccrediteerd business partner van de netwerkproviders KPN, Vodafone en T-Mobile. Tevens beschikt Unicomm over haar eigen mobiele telefonieplatform Uniworks, welke gebruikt maakt van de netwerkdiensten van KPN en Vodafone.

Unicomm biedt u niet alleen de best passende telecomoplossingen voor uw bedrijf, maar wij combineren dit met jarenlange ervaring en expertise, lokale aanwezigheid en de uitmuntende service.

Of u nou behoefte heeft aan mobiele dataoplossingen, vast-mobiel integratie, mobiele telefonie abonnementen, hardware of accessoires; u kunt altijd terecht bij Unicomm!